No arriba ni l'aigua ni el fred

Aquest cap de setmana continuarà el temps estable a casa nostra

Sortida de sol des de serra Cavallera.
Sortida de sol des de serra Cavallera. | Antonina Coromina
Miriam Santamaria
22 de gener del 2016
Actualitzat el 23 de gener a les 12:23h
Aquest cap de setmana continua el temps estable a casa nostra. Ni fred gaire viu, ni paraigua. En general, tindrem alguns núvols i ambient suau a migdia. Sense cap dubte, un cap de setmana amb temperatures anormalment altes.

Divendres

Serà dels tres dies que vénen, el dia més assolellat. Matí de cel serè, algunes boires i ulleres de sol a prop. A la tarda, el cel es taparà més al Pirineu, i arribaran quatre núvols a la nostra comarca. De bon matí caldrà un bon abric cordat, però a migdia, novament, ens l'haurem d'obrir.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

Dissabte

Si voleu marxar a passar el dia a fora, heu de tenir en compte que el cel estarà més tapat que el divendres. Al nord del país, tindrem més núvols i cauran algunes nevades puntuals al Pirineu de Lleida. En conjunt però, tan a Barcelona com a Lleida, les ulleres de sol seran de treure i posar. Pocs termòmetres de la comarca baixaran dels 0ºC graus de matinada.
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

Diumenge
 
Serà un dia de bon aprofitar a l'aire lliure. Podreu sortir tranquil·lament a caminar sense risc de gaire fred. Presència de molts núvols i ulleres de sol intermitents. L'ambient serà molt més suau que el dels darrers dies. De nit, les temperatures seran una mica més altes, i les màximes no variaran. Ambient molt suau!
 
BUGADA                      RENTAR EL COTXE                   SORTIR AMB MOTO

Si tenim alguna novetat del temps us ho farem saber   i