El nou cicle «3/4 de música» comença diumenge amb Xavier Ricarte

Interpretarà peces de Chopin, Liszt i Brahms a l'Espai Plana de l'Om

Xavier Ricarte
Xavier Ricarte | Arxiu particular
Redacció
22 de gener del 2016
Actualitzat a les 22:52h
L'auditori de l'Espai Plana de l'Om de Manresa acollirà aquest diumenge, 24 de gener, a les 12h el primer concert del nou cicle "¾ de música", amb el jove pianista Xavier Ricarte que interpretarà peces de Chopin, Liszt i Brahms.

El pianista manresà, valorat per la crítica com una jove promesa, amb una gran sensibilitat msuical, inaugurarà el cicle ‘¾ de música' amb un recital que inclourà el solemne Op.25 núm 12 de Frédéric Chopin, els sonets de Petrarca de Franz Liszt i les majestuosess rapsòdies de l'Op. 79 de Johannes Brahms. 

El nou cicle "¾ de música" és una iniciativa del Conservatori Municipal de Música de Manresa amb el Galliner i Manresana d'Equipaments Escènics, que pretén donar difusió als músics emergents de la comarca amb concerts breus de 45 minuts. 

El proper concert del cicle "¾ de música" serà el diumenge, 13 de març, a les 12h que oferirà el Quartet Boccherini amb obres de R. Schuman i L. Van Beethoven. 

Venda d'entrades una hora abans, a la Plana

Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 €.