21
de gener
del
2016
Actualitzat
a la
13:18h
El dijous 4 de febrer a les sis de la tarda, l'espai manresà We Love Cooking serà l'escenari d'una masterclass de cuina organitzada per l'Associació de Diabètics de Catalunya i que impartirà el reconegut xef francès Stéphane Poussardin, fundador del restaurant L'Atelier d'Stéphane, situat a Cabrera de Mar, que es caracteritza per oferir als comensals cuina creativa d'autor personalitzada, mitjançant productes autòctons i de proximitat.
Durant la seva visita a Manresa, Poussardin ensenyarà als assistents al taller a fer receptes amb cereals i llegums, especialment pensades per aquelles persones que pateixen diabetis.
El preu de l'activitat és de 15 euros i les inscripcions es poden formalitzar enviant un correu a adcmanresa@adc.cat.
Durant la seva visita a Manresa, Poussardin ensenyarà als assistents al taller a fer receptes amb cereals i llegums, especialment pensades per aquelles persones que pateixen diabetis.
El preu de l'activitat és de 15 euros i les inscripcions es poden formalitzar enviant un correu a adcmanresa@adc.cat.