Guardiola premiarà els ciutadans que facin ús de la deixalleria

El consistori aplicarà bonificacions del 20% sobre la taxa d'escombraries a qui vagi un mínim de sis cops a la deixalleria

Redacció
19 de gener del 2016
Actualitzat el 20 de gener a les 9:29h
L'ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ha posat en marxa per quart any consecutiu la campanya per fomentar l'ús de la deixalleria municipal amb l'aplicació de bonificacions del 20% sobre la taxa de les escombraries a totes aquelles persones que acreditin haver fet un mínim de sis usos del servei. Els carnets d'usuari ja estan a disposició de totes aquelles persones que vulguin sol·licitar-lo al taulell d'atenció al públic de l'ajuntament.

Per tal que el descompte es faci efectiu, l'usuari haurà d'entregar el carnet amb la totalitat de caselles segellades, conforme s'ha fet el dipòsit de voluminosos en sis ocasions diferents. El termini habilitat és fins el 30 de juny. Per tal de poder acreditar el titular que es beneficiarà de la bonificació caldrà presentar també el rebut de la taxa corresponent a l'any 2015.

Més de 200 veïns s'han beneficiat de les bonificacions aplicades en el marc d'aquesta campanya que pretén fomentar el reciclatge de voluminosos, restes de poda i l'oli vegetal que són motiu d'abocaments incontrolats en diferents punts del terme municipal.

La deixalleria està oberta al públic tots els dijous, de 5 a 7 de la tarda, i els divendres, dissabtes i diumenges al matí, de 10 a 12. Aquest servei es complementa amb la deixalleria mòbil que s'instal·la cada dos diumenges, de 2/4 de 11 fins a la 1 del migdia, a la plaça del Pi.