Un rebot maleït i mals percentatges el dia que debuta Milos

Xavier Sucarrats Palà
19 de gener del 2016
Xavier Sucarrats:

TEMPS MORT: Milos Milisavjlevic va tenir un debut discret al Nou Congost. El serbi va mostrar bones maneres i ganes d'agradar a la seva nova afició. Això i el fet que portés molt temps sense jugar van provocar-li precipitacions que van fer que errés la majoria dels seus llançaments. Al seu nou equip li convé un director de joc que faci rutllar l'equip per sobre del rol personal. Si el jugador balcànic ho assimila, i està capacitat per a fer-ho, pot ser un fitxatge interessant.

FALTA PERSONAL: Sense encert no es va enlloc. A diferència dels duels de l'ICL Manresa contra València Bàsquet o Laboral Kutxa, on els rivals van ser molt millors i no van deixar cap opció, diumenge el quadre manresà hagués pogut vèncer. Un rebot perdut a la pròpia cistella manca de 29 segons va ser clau. Aquesta dada no ha d'amagar el baix índex d'encert dels jugadors d'Ibon Navarro. Amb unes estadístiques més normals dins la lliga Endesa, aquest maleït rebot hagués pogut quedar en anècdota.

CLASSIFICACIÓ COMPARADA: Malgrat que l'ICL Manresa ha sumat la seva quarta derrota seguida, la classificació comparada varia poc. Les sis victòries obtingudes pels manresans a la setzena jornada donen un avantatge de set jornades respecte fa 3635 dies. Continua també la millora d'un triomf respecte l'equip de la campanya anterior contra mateixos rivals i pistes. Les millors notícies continuen arribant per passiva. Els dos darrers classificats van tornar a perdre i el marge sobre el descens continua sent de tres triomfs.
Arxivat a