Feliu N&I ensenya a gestionar correctament els viatges corporatius

Ho farà en el marc d'una jornada que tindrà lloc el proper dijous 11 de febrer a Manresa

Redacció
18 de gener del 2016
Actualitzat a les 20:27h
La consultoria manresana Feliu N&I, especialitzada en processos d'internacionalització, organitza i participa, conjuntament amb l'Associació Ibèrica de Viatges de Negoci i Business Travel Institute, amb la col·laboració de Global Office i amb el patrocinador Latam Airlines Group, el proper dijous 11 de febrer, una jornada que porta com a títol "Expatriació i Gestió de Viatges corporatius internacionals" i que es durà a terme a Manresa.

La jornada vol donar a conèixer com funciona el món dels viatges corporatius, així com també vol facilitar-ne les fórmules per a una correcta gestió. I és que una de les principals causes de desviacions dels pressupostos estimats en un pla d'internacionalització és la partida de despeses derivades del desplaçament dels viatgers de negocis: els mitjans de transport, allotjaments, les dietes o assegurances es converteixen en un maldecap per a moltes empreses a l'hora d'iniciar la seva internacionalització.  Dins d'un mercat global, la mobilitat internacional de treballadors es constitueix com una oportunitat i una necessitat al mateix temps. L'anàlisi i la definició de polítiques d'expatriació i la seva documentació en un manual d'expatriació així com l'anàlisi dels aspectes migratoris, laborals i fiscals de cada desplaçament és clau per a la internacionalització de l'empresa.

Montserrat Feliu, sòcia directora de Feliu N&I, presentarà la importància de les polítiques d'expatriació i el manual d'expatriació i Javier García, professor del Business Travel Institute, explicarà les tendències al business travel, les polítiques de viatge i les negociacions, entre d'altres.