UManresa presenta un nou Postgrau de Coaching en Salut

La formació està adreçada als professionals de la salut i començarà el mes de març

per Redacció , Manresa, 18 de gener de 2016 a les 09:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El campus Manresa del Centre Internacional de Formació Contínua de la UVic-UCC acollirà el proper dimarts 19 de gener, a dos quarts de vuit del vespre, la sessió informativa per presentar el nou Postgrau de Coaching en Salut. Es portarà a terme a l'aula 001 de la planta baixa de l'edifici FUB1 (avinguda Universitària, 4-6, de Manresa). Aquesta nova oferta formativa està promoguda conjuntament per UManresa i l'Associació Coaching C7.

Aquest postgrau que començarà el mes de març d'aquest any a la UVIC-UCC té obertes les seves inscripcions fins aquest febrer. El Postgrau està dedicat als professionals de la salut com poden ser metges, infermeres o terapeutes. També està dirigit a responsables d'organitzacions sanitàries i d'equips de salut, i a qualsevol persona que estigui interessada en fer del coaching una poderosa eina per al seu desenvolupament personal i professional. El Postgrau es portarà a terme els divendres de dos quarts de quatre a dos quarts de nou del vespre i els dissabtes de nou a dues del migdia.


El coaching de salut té aplicacions cap als pacients en la millora de l'adherència als tractaments, en el control de les malalties cròniques, alhora que aplica mesures preventives i hàbits saludables. Amb el coaching de salut es desenvoluparan les competències i l'eficàcia professional, utilitzant les eines del coaching per acompanyar pacients i fer-los responsables de la seva salut. 

La realització del Postgrau en Coaching en salut juntament amb el Postgrau de Coaching personal condueixen al títol de Màster en Coaching en salut. Aquest nou Màster de Coaching de Salut, que és pioner a Catalunya, té com a particularitats la seva vessant eminentment pràctica i que els professors que el composa són bàsicament coach professionals en actiu i amb experiència docent. 


Per més informació i per confirmar la presència a la presentació es pot enviar un correu a coachingc7@gmail.com.

 

Participació