La Cia Bratislava estrena «Oh my God Barcelona!» al Bages

Es podrà veure aquest diumenge a Cabrianes i el dissabte 23, a Artés

Redacció
15 de gener del 2016
Actualitzat a les 23:41h
La Cia. Bratislava farà mostra de les seves magnífiques qualitats polifacètiques com a intèrprets-cantants-músics, amb la preestrena a Cabrianes i Artés de l'obra "Oh my god Barcelona!", una adaptació de l'opereta còmica "La vie parisienne", una òpera bufa atemporal, i de petit format, que utilitza la música i l'humor per fer una crítica satírica a la burgesia i al turisme de masses, temes que segueixen preocupant avui dia, a la ciutat de Barcelona.

La companyia Bratislava ja va comptar en el 2013-14 amb el suport de Testimoni Escènic per tal de realitzar un residència de producció i un seguit de prèvies per diferents teatres de la Catalunya Central amb l'espectacle musical "La Gran Duquessa de Gérolstein". Espectacle que va obtenir un gran èxit en crítiques i en ser nominat amb 21 premis del públic Broadwayworld Spain 2014 i amb 2 premis Butaca (millor musical i millor actor de musical). La companyia repeteix doncs residència i preestrenes als pobles que conformen la xarxa de Testimoni Escènic i ja compta amb l'estrena el 5 de febrer a l'Auditori de Barcelona. 

En totes les representacions de Testimoni Escènic, al finalitzar l'obra, la companyia s'aproparà al públic per tal de recollir les seves opinions, importants per valorar l'obra que estan acabant de produir.

Oh my God Barcelona!

La història comença a l'Estació de França amb una vaga dels empleats de rodalies i l'arribada de dos barons suecs i d'un brasiler ric, els quals venen a la ciutat comtal per tal de gastar les seves fortunes. Aquests personatges seran enganyats i burlats per dos dandis barcelonins per tal de quedar-se amb bona part dels seus diners: turisme, festes i bona vida. 

Cia. Bratislava

Compositor (original): Jaques Offenbach
Lletrista (original): Henri Meilhac
Lletrista (original): Ludovic Halévy
Traducció i adaptació: companyia Bratislava
Producció: Associació artdevellut
Direcció: Mònica Bofill
Direcció musical: Ferran Martínez i Palou
Coreografia: Albert Ruiz
Escenografia: Estanis Aboal
Disseny de llums: Joan Gil
Tècnic llums i so: Sergi Coch
Intèrprets: Anna Arena, Laura Pau, Mònica Portillo, Albert Ruiz, David Anguera, Jofre Bellés Alsina

Actuacions al Bages

Diumenge 17 de gener– a les 12.00h al Centru de Cabrianes
Dissabte 23 de gener - a les 12.00h a la Sala Dos de Gener d'Artés