El govern de Manresa es felicita per l'acord d'investidura del President

També es posa a disposició del Parlament de Catalunya, del nou President de la Generalitat i del govern que es constitueixi

Redacció
09 de gener del 2016
Actualitzat el 12 de gener a les 11:28h
El govern municipal de Manresa ha emès un comunicat en el que es felicita per l'acord anunciat aquest dissabte a la tarda per tal de fer possible la investidura de President de la Generalitat i la formació de govern a Catalunya, cosa que farà efectiu el mandat democràtic sorgit de les eleccions del 27 de setembre passat.

Amb aquest pas serà plenament operativa la legislatura durant la qual el govern i el Parlament implementaran les mesures necessàries per a la creació d'un nou estat català.

El govern de Manresa, ciutat adherida a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), reitera que l'únic camí possible per garantir el benestar i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania del país i, per tant, també de la nostra ciutat, és a través de l'assoliment de la independència. És per treballar a favor d'aquest objectiu que el govern municipal ha estat durant aquests darrers anys fent costat al President Mas, al Parlament i al govern de Catalunya.

De la mateixa manera, l'equip de govern de la ciutat es posa a disposició del Parlament de Catalunya, del nou President de la Generalitat i del govern que es constitueixi. Alhora, fem una crida a tots els agents implicats en aquest procés per tal que treballin des d'una actitud inclusiva, sabent que només podrem assolir els objectius comptant amb tothom, sense exclusions.