Arriba el tradicional Concert de Nadal del Cor Artesenc

Dissabte amb la Cantata "Cant a Calaf" i amb diferents sardanes

Redacció
08 de gener del 2016
Actualitzat a les 7:39h
El Cor Artesenc realitzarà aquest dissabte el seu tradicional Concert de Nadal que enguany arriba a la seva trenta-cinquena edició. Serà un concert que es podrà veure a les 8 del vespre a la Sala Dos de Gener de Cal Sitges d’Artés. 

El concert d’aquest Nadal és ben diferent i compta amb la col·laboració d’altres formacions de la zona, juntament amb la cobla Bellpuig i tot sota la direcció del gran mestre Valentí Miserachs. 

Les formacions participants són la Coral Ressons de Calaf, Lupulus Emesembla de Manresa, Coral Mare de Déu del Portal dels Prats de Rei i la Coral Sant Martí La Coral de Sant Martí Sesgaioles.

El concert consta de dues parts. A la primera part, interpretaran la Cantata "Cant a Calaf" de Valentí Miserachs, estrenada fa uns mesos a Calaf amb motiu del seu mil·lenari. La segona part tindrà un sentiment patriòtic i emotiu amb la interpretació de diferents sardanes escrites també per Valentí Miserachs i lletres de diferents autors. 

Cantata "Cant a Calaf"

Composició i direcció musical: Mn. Valentí Miserachs 
Lletra: Joan Graells i Mn. Joan Roig 
Solistes: Albert Deprius, tenor; Mª Assumpta Cribillers, soprano 
Cobla: Bellpuig Cobla 
Veu recitant: Mn. Joan Sanglas 
Corals participants: Cor Artesenc (Artés) Coral Ressons (Calaf) Lupulus Emsembla (Manresa) Coral Mare de Déu del Portal (Els Prats de Rei) Coral de Sant Martí "La Coral" (Sant Martí de Sesgueioles) 

Sardanes

"Calaf, quatre estacions" 
Música: Mn. Valentí Miserachs 
"Calaf estima, canta i dansa" 
Música: Mn. Valentí Miserachs, 1993 
Lletra: Joan Borràs 
"Les roselles" 
Lletra: Ignasi Ribas 
Música: Francesc Vives