Ajuntament i locals d'oci nocturn intenten polir diferències

L'alcalde de Manresa i el regidor de Cultura i Turisme s'han reunit aquest dilluns amb els responsables de Manresa Nit

Representants dels locals d'oci nocturn amb Junyent i Calmet.
Representants dels locals d'oci nocturn amb Junyent i Calmet. | AjM
Redacció
04 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:39h

Representants dels locals d'oci nocturn amb Junyent i Calmet. Foto: AjM


L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Cultura i Turisme, Barris i Acció Comunitària, Joan Calmet, s'han reunit aquest dilluns al matí amb els responsables de Manresa Nit, l'entitat que agrupa diversos locals d'oci nocturn de la ciutat. En la reunió s'han tractat les discrepàncies sorgides darrerament i s'ha acordat possibles nous models de cooperació entre el consistori i els representants de l'oci nocturn.

La reunió d'aquest matí entre els representants de l'Ajuntament de Manresa i els responsables de l'entitat Manresa Nit ha posat de manifest la voluntat de diàleg i d'entesa entre totes dues parts, després del desacord expressat per aquesta entitat per la festa de Cap d'Any promoguda per l'Ajuntament.

En la reunió, els representats de totes dues parts han posat de manifest la necessitat de trobar fórmules de cooperació i han expressat la necessitat de fer un esforç d'imaginació per tal de crear iniciatives conjuntes, en benefici del conjunt de la ciutat. L'Ajuntament ha reiterat l'oferta als locals que formen Manresa Nit per tal que participin de manera més activa en les activitats d'oci i lleure a la ciutat i la seva disposició a col·laborar amb les empreses locals per a l'organització d'esdeveniments, especialment en dates especialment rellevants, com la Festa Major o Cap d'Any.

Els representants de l'Ajuntament i Manresa Nit s'han emplaçat a mantenir obert el diàleg i la col·laboració.