La CUP Catalunya Central reparteix els seus vots per a la investidura de Mas

Un centenar de militants del Bages, el Berguedà, el Moianès i el Solsonès han assistit a l'Assemblea Territorial que s'ha celebrat aquest dissabte a Artés

Pere Fontanals
02 de gener del 2016
Actualitzat el 03 de gener a la 1:34h
Assemblea Territorial de la CUP de la Catalunya Central a Cal Sitjes.
Assemblea Territorial de la CUP de la Catalunya Central a Cal Sitjes. | Pere Fontanals

Assemblea Territorial de la CUP de la Catalunya Central a Cal Sitjes. Foto: Pere Fontanals


L'Assemblea Territorial de la CUP a la Catalunya Central ha decidit repartir el sentit del seu vot sobre la investidura de Mas entre els quatre que tindrà diumenge en la reunió del Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària. El centenar de militants de la formació rupturista que han assistit a l'assemblea han acordat que dos dels seus vots seran de suport a la investidura de Mas i els altres dos en contra.

Aquest diumenge, quatre representants de l'Assemblea de la Catalunya Central es desplaçaran a Barcelona a traslladar els dos vots a favor i els dos vots en contra d'investir Mas com a President. A la reunió del Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària hi votaran les tretza territorials de la CUP i representants de les onze organitzacions que formen Crida Constituent. Les prediccions assenyalen que el resultat tornarà a quedar molt igualat.

Com a curiositats de la jornada, l'Assemblea Territorial ha començat amb 15 minuts d'endarreriment perquè quan els militants ja estaven asseguts han hagut de canviar la sala del complex de Cal Sitjes, perquè allà on estaven instal·lats una entitat local hi havia de representar "Els Pastorets". L'altra anècdota és que, finalment, l'assemblea s'ha portat a terme a la sala Dos de Gener, en honor a la Revolta dels Burots que va tenir lloc el 2 de gener de 1917. Precisament aquest dissabte, 2 de gener de 2016.