La Unió Musical del Bages oferirà el concert de Cap d'Any al Kursaal

Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 31 de desembre a les 19:12h

La Unió Musical del Bages al Kursaal en una de les edicions anteriors del seu concert de Cap d'Any. Foto: Sussi Garcia


La sala gran del Kursaal tornarà a acollir el dia 1 de gener a les set de la tarda el tradicional Concert de Cap d'Any a càrrec de la Unió Musical del Bages. 

Enguany la banda proposa un repertori variat i respectuós amb la tradició europea per aquests tipus de concerts. La primera part estarà dedicada a la música composta o arranjada per la banda amb obres com "El Kábila", marxa mora del compositor d'Ontinyent José M. Ferrero  Pastor; "Queen in concert", mostra de la popular banda britànica de rock, obra de Jay Bocook, compositor i arranjadador de Carolina del Sud; "Appalachian overture" del també americà James Barnes, i la balada-bolero per a trompeta solista i banda "La veu de la trompeta", del valencià Ferrer Ferran. 

La segona part comptarà amb una variada selecció de valsos i polques de compositors com Johann Strauss, Leroy Anderson, Josef Strauss o Aram Khatxaturian que, tot i haver estat compostos per a orquestra, se'n interpretaran adaptacions per a banda de música. 
 
Un concert idoni per encetar la recta final de les festes nadalenques a càrrec d'aquesta formació, dirigida per Joaquim Piqué i formada per músics professionals o estudiants avançats de música, on també hi tenen cabuda joves estudiants provinents d'escoles diverses, amb gustos i inquietuds variades, però aplegats per disfrutar fent música.

Les entrades pel concert de divendres a Manresa, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).