Santpedor acaba l'any amb la Sant Silvestre més sonada

El Centre Excursionista 2x2 ha preparat un recorregut de 10 quilòmetres on l'únic requisit per fer-lo és anar disfressat

Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:25h
Són nombroses les poblacions d'arreu del món que el darrer dia de l'any organitzen la cursa atlètica de Sant Silvestre. Tot i que després d'anys duent a terme aquesta tradició hi ha pobles i ciutats que varien el dia de la prova esportiva -com és el cas de Manresa, que la va celebrar aquest diumenge passat- els del Centre Excursionista 2x2 de Santpedor han volgut ser fidels al calendari i han muntat la cursa per aquest dijous 31 de desembre.

Es tracta d'un recorregut de 10 quilòmetres apte per a tothom, amb un desnivell que no arriba als tres-cents metres, i que es durà a terme pels camins i corriols de la població bagenca. La cursa, que sortirà des del local del C.E. 2x2, començarà a les quatre de la tarda. Tothom que tingui ganes de passar una bona estona tot fent esport, haurà de pagar 2 euros d'inscripció una estona abans de la cursa al mateix punt de sortida i, el que és més important: haurà d'anar disfressat. De fet, des de l'entitat organitzadora s'ha deixat clar que qui no vagi guarnit, haurà de pagar penyora.
Arxivat a