Obertes les beques per a transport escolar de Navàs

Fins a dimarts es poden presentar les sol·licituds d'ajuts econòmics, fins a un màxim de 120 euros per trimestre

Redacció
23 de desembre del 2015
Actualitzat a la 13:36h
Fins al proper dimarts l'Ajuntament de Navàs té obert el termini per presentar les sol·licituds d'ajuts econòmics, de fins a un màxim de 120 euros per trimestre, per al transport escolar d'estudis no obligatoris. Són beques destinades a ajudar a finançar els viatges dels alumnes que van a centres públics o adscrits fora del municipi utilitzant el transport públic en els seus desplaçaments.

Els interessats han de ser alumnes no repetidors, estar empadronats al municipi, matriculats a un centre, utilitzar el transport públic i acreditar no ser beneficiaris de cap altra ajuda amb una declaració responsable.

Les sol·licituds han d'anar acompanyades amb els DNI's del sol·licitant, el carnet d'estudiant, l'acreditació de la matrícula del curs 2015-16, el número de compte bancari, els justificants de desplaçaments – targetes originals del transport públic utilitzat – targetes de bus o tren i un certificat trimestral del centre docent en què consti l'assistència efectiva als estudis per als quals demana subvenció.

Els terminis de justificació trimestral són:

1r trimestre - Del dia 21 al 29 de desembre de 2015
2n trimestre - Del dia 15 al 30 d'abril de 2016
3r trimestre - Del 30 de juny al 15 de juliol de 2016

D'altra banda, segons la normativa que regula els ajuts, es constituirà una comissió avaluadora que un cop finalitzat el període de presentació i justificació es reunirà per comprovar si les sol·licituds reuneixen els requisits i fer la proposta d'atorgament de beques tenint en compte els criteris de distribució i la disponibilitat pressupostària consignada per a aquests ajuts:

Primer.- Es confeccionarà una llista de les sol·licituds admeses i les excloses
Segon.- Dins de les sol·licituds admeses tindran prioritat la dels alumnes matriculats a l'INS Puig-reig i l'INS Llobregat (Sallent).
Tercer.- Els ajuts concedits s'abonaran mitjançant transferència bancària.

L'Ajuntament de Navàs podrà sol·licitar informació i efectuar les actuacions necessàries per tal de constatar que la quantitat s'hagi destinat a la finalitat prevista. L'incompliment dels requisits establerts poden suposar la revocació de l'ajut.