L'Ajuntament i Creu Roja lliuren regals solidaris als avis necessitats

Miquel Davins i volntaris de la Creu Roja repartint regals als avis necessitats.
Miquel Davins i volntaris de la Creu Roja repartint regals als avis necessitats. | AjM.
Redacció
22 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:32h

Miquel Davins i volntaris de la Creu Roja repartint regals als avis necessitats. Foto: AjM.


L'Ajuntament de Manresa i Creu Roja han iniciat el lliurament de productes d'hivern per ajudar a persones grans de la ciutat que tenen necessitats de suport i que han estat proposades per Creu Roja de Manresa. Al llarg d'aquests dies, els voluntaris de Creu Roja repartiran 47 lots que contenen una manteleta per les dones i una bufanda i guants pels homes, amb un cost total de 1.267,65 euros que han estat sufragats per l'Ajuntament de Manresa. 

El regidor de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa, Miquel Davins, ha acompanyat aquest dimarts a voluntaris de Creu Roja per fer el lliurament a dues de les persones seleccionades. 

L'acció forma part del projecte de Nadal Solidari que finalitza el dia 5 de gener, amb el repartiment d'obsequis als avis de les Residències Catalunya, Sant Josep i Font dels Capellans. Aquests obsequis, 135 en total, han estat elaborats pels alumnes dels tallers del Casal de gent gran de Manresa, de la Coordinadora Jubilats i Pensionistes, de l'Esplai de la Caixa i de La Nostra Llar de Valldaura.