«El Poema de Nadal» de Josep M. de Sagarra, un any més al Kursaal

L'espectacle es durà a terme aquest divendres a les vuit del vespre

'El Poema de Nadal' es representarà al Kursaal aquest divendres a les vuit del vespre.
'El Poema de Nadal' es representarà al Kursaal aquest divendres a les vuit del vespre. | Kursaal.
Redacció
22 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:49h

'El Poema de Nadal' es representarà al Kursaal aquest divendres a les vuit del vespre. Foto: Kursaal.


La Fundació de l'Orfeó Manresà i el Casal Familiar Recreatiu –Els Carlins- porten de nou a l'escenari "El Poema de Nadal" de Josep Maria de Sagarra, un clàssic de la literatura catalana, però amb una lectura renovada d'aquesta versió teatralitzada. Serà el dia de Nadal, divendres 25 de desembre a les vuit del vespre a la sala gran del Kursaal de Manresa.

L'espectacle barreja la tradició musical de Nadal, amb la paraula culta i ben dita que es desprèn del text de Josep M. de Sagarra. La fidel interpretació dels sis actors del grup de teatre dels Carlins, amb la col·laboració de diversos músics i cantaires en directe, el fan un muntatge emotiu i personal. Compta amb la direcció artística de Fina Tàpias i direcció musical de Manel Camp i Lluís Arguijo. Hi prenen part l'Orfeó Manresà i els Cors Infantil i Jove de l'Escola Coral de l'Orfeó Manresà, i enguany també la coral Romança de Callús (dirigida per Joaquim Piqué), que interpretaran cançons populars i catalanes.

L'Orfeó Manresà va interpretar per primera vegada "El poema de Nadal" el 1960, i de manera consecutiva fins el 1986, cada any en representaven funcions durant el mes de gener, juntament amb Àngel Tulleuda, rapsode i membre de l'elenc del Cercle Familiar Recreatiu Els Carlins. 

Les entrades per veure l'espectacle, que costen 15 euros (12€ amb carnet del Galliner, escoles de música, menors de 25 anys i majors de 65 anys), es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 8723636) i per internet a www.kursaal.cat.