Marxa de tractors per protestar contra la prohibició de pas de vehicles lents a la C-16

per Redacció , 24 d'abril de 2009 a les 22:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ACN. Uns quaranta tractors han protagonitzat, aquest divendres a la tarda, una marxa lenta per protestar contra la prohibició de pas de vehicles lents, tractors i maquinària agrícola en el tram del desdoblament de la C-16 entre Sant Fruitós de Bages i Sallent (Bages). Joan Tatjé, coordinador comarcal d'Unió de Pagesos, ha explicat que la prohibició comporta un 'greu' perjudici per als pagesos, sobretot ara que està a punt de començar la campanya de sega. Per aquest motiu els pagesos reclamen a la Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques que els ofereixi un altre tram alternatiu 'digne' per on puguin circular amb els vehicles agrícoles.
 
Els pagesos han tapat, amb una bossa negra, un del senyals de prohibit el  pas que hi ha en un dels accessos a la C-16, a l'alçada de la gasolinera del Lleó i tot seguit ha començat la marxa lenta.

El coordinador comarcal d'Unió de Pagesos, Joan Tatjé, ha explicat que estan 'nerviosos' i que, per aquest motiu, han volgut donar a conèixer la problemàtica que afecta els pagesos de la zona.

 

Participació