La gira d'homenatge a Sau farà parada al Sielu

Redacció
22 de desembre del 2015
Actualitzat el 28 de desembre a les 0:31h
Imatge promocional dels músics que han impulsat la iniciativa 'Tornem a Sau' i, fent-los una foto, Pep Sala, que també col·labora a la iniciativa.
Imatge promocional dels músics que han impulsat la iniciativa 'Tornem a Sau' i, fent-los una foto, Pep Sala, que també col·labora a la iniciativa. | TarragonaDiari.cat

Imatge promocional dels músics que han impulsat 'Tornem a Sau' i, fent-los una foto, Pep Sala, que també col·labora a la iniciativa.


El Sielu de Manresa serà un dels escenaris que tindran el privilegi d'acollir la gira "Tornem a Sau", un conjunt de concerts que s'han programat per diverses sales de Catalunya per homenatjar aquest grup de música, que va ser una de les bandes pioneres del rock català. Pep Sala i Carles Sabater van escriure cançons que s'han convertit en autèntics himnes i que han aconseguit travessar els murs intergeneracionals. És per això que un grup de músics que van créixer amb les cançons d'aquesta formació, van decidir tirar endavant aquest projecte honorífic, amb la col·laboració de Pep Sala, que els acompanyarà durant el concert.

A la capital del Bages l'espectacle tindrà lloc el divendres 4 de març a dos quarts d'onze de la nit. Les entrades ja són a la venda al preu de 12,5€ i per adquirir-les cal clicar aquí