Sant Mateu tancarà els actes per La Marató amb una gimcana a Valls

Dinar per La Marató celebrat dissabte passat a Valls de Torroella.
Dinar per La Marató celebrat dissabte passat a Valls de Torroella. | AjSMB
Redacció
16 de desembre del 2015
Actualitzat a les 23:18h

Dinar per La Marató celebrat dissabte passat a Valls de Torroella. Foto: AjSMB


Sant Mateu de Bages tancarà aquest dissabte el programa d'actes de La Marató de TV3 amb una gimcana solidària que tindrà lloc a les 4 de la tarda a la pista poliesportiva de Valls de Torroella. La d'aquest dissabte serà la darrera jornada d'un seguit de propostes que van tenir com a punt àlgid les dues activitats que es van portar a terme el passat diumenge, amb les quals es va aconseguir recaptar un total de 4000 euros. 

El tret de sortida al programa de La Marató el va donar la tradicional Caminada Solidària de 7 quilòmetres que va començar a la plaça Sant Josep, a Valls de Torroella. L'acte el va organitzar els Amics de les Caminades i va finalitzar amb coca i beguda per als assistents.

Al migdia, el Teatre de Valls de Torroella va acollir 127 persones que van participar en el dinar solidari a base d'arròs, botifarra i cansalada. Durant l'àpat es va sortejar la panera que ha estat exposada a Cal Sastre i que enguany incorporava també articles d'artesans locals i de les rodalies.

Els veïns i veïnes que així ho desitgin podran seguir fent aportacions per a La Marató a la urna que hi haurà al poliesportiu durant la Gimkana Solidària amb la Mentxu d'aquest dissabte, i posteriorment, a partir de 2/4 de 6, durant el tastet de coques i el Concert Solidari que es desenvoluparà al teatre. L'espectacle solidari estarà protagonitzat per artistes locals voluntaris.

L'elevada recaptació que es registra cada any amb motiu de La Marató és fruit de la gran quantitat d'entitats, col·lectius i voluntaris que contribueixen a la seva organització i desenvolupament. Fins a una trentena d'associacions i comerços s'impliquen cada any en aquest projecte.