Xavier Pascual anima les empreses a innovar per superar la crisi

El vicepresident de Toshiba al Sud d’Europa ha participat aquest matí en un esmorzar empresarial a la Cambra. Pascual creu que Espanya està molt millor preparada per afrontar aquesta crisi que en d’altres ocasions anteriors.

Redacció
23 d'abril del 2009

Xavier Pascual, vicepresident de Toshiba al Sud d’Europa, ha animat aquest matí els empresaris del Bages a afrontar la crisi fent ús de la innovació. Segons Pascual, sempre és important innovar, però en aquests moments de dificultat es converteix en una necessitat per a les empreses que vulguin sobreviure. Pascual creu que cal deixar d’entendre la innovació com a grans inversions en R+D+i i afrontar-la des del punt de vista de com es poden millorar les coses que ja s’estan fent.

El vicepresident de Toshiba al Sud d’Europa s’ha mostrat optimista respecte la situació amb la que Espanya afronta l’actual crisi econòmica, ja que, segons ha dit, es troba entre les millors economies del món, al contrari del que ha passat en crisis anteriors. Pascual també ha instat les empreses a treure el màxim profit del seu capital humà ja que, en la seva opinió, són els que millor coneixen l’empresa, amb les seves problemàtiques i les seves possibles solucions.

Xavier Pascual ha participat aquest matí en un esmorzar empresarial a la Cambra de Comerç de Manresa al que han assistit una vintena de representants del teixit empresarial de la comarca. Xavier Pascual va començar la seva carrera professional l'any 1986 a l'àrea d'auditoria de la firma Audihispana (Grupo Cuatrecases) i va formar part del departament d'auditoria de la firma PriceWaterhouse abans d'incorporar-se a Toshiba. En aquesta multinacional ha exercit diferents càrrecs fins a ocupar-se de l'àrea del sud d'Europa.

El vicepresident de Toshiba al sud d'Europa serà dijous en un esmorzar empresarial a la Cambra.