Creu Roja impulsa una campanya de recollida de joguines noves

A banda de diverses activitats que es duran a terme per la causa, el dissabte 26 de desembre es farà un concert benèfic a la sala Stroika

Redacció
16 de desembre del 2015
Actualitzat a les 14:08h
990_1450261345creu_roja_joguines
990_1450261345creu_roja_joguines

Creu Roja Manresa impulsa una campanya per recaptar joguines noves. Foto: naciodigital.cat


Les festes de Nadal són a tocar. I això vol dir que els més menuts de casa esperen que els Reis Mags -o el pare Nadal o el Tió, cada família és un món- els portin els regals que han demanat. És per això que Creu Roja joventut de Manresa, conscient de la situació econòmica i social que impera en l'actualitat, ha decidit impulsar una campanya perquè cap infant es quedi sense joguines noves. L'any passat ja es va dur a terme i un total de 589 famílies de la comarca del Bages van poder-se'n beneficiar.

Amb la col·laboració de la Federació d'Associacions de Veïns, aquest dissabte 19 de desembre es durà a terme una jornada on les joguines en seran les protagonistes. D'onze del matí a una del migdia la Plana de l'Om serà l'escenari de diversos jocs amb els quals els més grans de casa es divertien quan eren petits: l'espardenya, el marro, la setmana, la baldufa... seran les protagonistes d'un matí que pretén ser lúdic i festiu. A la tarda, l'auditori de la Plana de l'Om acollirà, en tres sessions -a les cinc, les sis i les set- l'obra de teatre infantil "Encontats de conèixer", de la companyia deParranda. L'entrada no valdrà diners, sinó que el preu serà una joguina nova. Cada joguina nova, val per dues entrades per veure la funció. 

A més a més, les diverses associacions de veïns de Manresa obriran les seves seus per recollir joguines. Així doncs, tothom que vulgui col·laborar per la causa podrà anar, abans del dia 19 de desembre, a l'AVV Balconada, l'AVV Barri Antic, l'AVV Cal Gravat, l'AVV Cots Guix Pujada Roja, l'AVV Carretera Santpedor, l'AVV Vic Remei, l'AVV Mion Puigberenguer, l'AV Passeig i Rodalies, l'AVV Saldes Plaça Catalunya, l'AVV Sant Pau, l'AVV Sagrada Família, l'AVV Valldaura i a l'AVV del Xup.

Concert benèfic a l'Stroika

Per cloure la campanya de recollida de joguines noves, el proper dissabte 26 de desembre es durà a terme un concert benèfic a la sala Stroika de Manresa en el qual, el que es recapti de les entrades venudes (valen 5 euros) anirà dedicat íntegrament a la compra de joguines.

Al concert, que començarà a les deu del vespre, hi actuaran el grup Mogambo i els Green Hot Chilli Peppers.