L'alcalde de Sant Fruitós saltarà amb paracaigudes per La Marató

Redacció
12 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:11h
Fotomuntatge de Joan Carles Batanés saltant en paracaigudes.
Fotomuntatge de Joan Carles Batanés saltant en paracaigudes. | Manresainfo.cat

Fotomuntatge de Joan Carles Batanés saltant en paracaigudes. Foto: Manresainfo.cat


Aquest diumenge, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitza diferents activitats per donar suport a la Marató de TV3. Entre els actes programats per col·laborar amb la causa, es troben els salts amb paracaigudes, que es portaran a terme des del controvertit aeròdrom Barcelona-Bages, una activitat oberta a tothom. L'alcalde, Joan Carles Batanés, és una de les persones que saltarà amb paracaigudes, sumant-se a la iniciativa “Tira't per la Marató”. El salt tindrà lloc a 2/4 d'1 del migdia de diumenge.

L'aeròdrom Barcelona-Bages acull salts de paracaigudisme des del passat mes de maig, tot i que no ha estat fins a finals de novembre que l'ajuntament ha tramitat la seva llicència municipal d'activitat econòmica. Tot i les queixes de veïns del mateix Sant Fruitós i de Santpedor, l'Ajuntament va fer públic la passada setmana un estudi d'audiometria fet per sorpresa que mostra que el soroll de les aeronaus es mou dins dels paràmetres legals.

En el marc de la Marató de TV3, Sant Fruitós acull altres activitats com una caminada de 8 Km, la fira de Santa Llúcia o la cercavila de balls i gegants, entre d'altres.