Eurecat-CTM i enginyers tècnics industrials col·laboraran

Signatura de l'acord entre Eurecat-CTM i el Col·legi professional d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa.
Signatura de l'acord entre Eurecat-CTM i el Col·legi professional d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa. | CTM
Redacció
11 de desembre del 2015
Actualitzat a les 15:55h

El centre tecnològic Eurecat-CTM (membre de Tecnio) i el Col·legi professional d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats de Manresa (CETIM) han signat un conveni anual de col·laboració per establir eines i sistemes comuns de treball que permetin ajudar a complir els objectius socials d'ambdues institucions, mitjançant el foment de la competitivitat i de la innovació.

En virtut d'aquest acord, Eurecat-CTM i el CETIM es comprometen a fomentar i a difondre activitats i serveis de R+D+i i a promocionar la formació específica avançada i el coneixement sobre casos d'èxit relacionats amb la millora de la competitivitat i les bones pràctiques dels professionals. També participaran conjuntament en projectes, estudis i activitats que promoguin el coneixement i el desenvolupament científic i tecnològic i promouran un treball en xarxa entre entitats del territori que en plantegin objectius similars. 

D'altra banda, Eurecat-CTM i el CETIM es comprometen a concretar un pla de treball operatiu i la seva realització, que contemplarà la realització de trobades, visites, jornades i seminaris, així com la difusió i la participació en publicacions i estudis de referència. 

Així mateix, es constituirà una comissió d'execució que tindrà com a objectiu, entre d'altres, fer el seguiment i l'avaluació de les activitats fetes en el marc de l'acord de col·laboració. A final d'any, aquesta comissió realitzarà una memòria de les activitats fetes, així com també una valoració general.