Els Pastorets de Balsareny ja estan a punt per una nova temporada

L'obra es representarà a la Sala Sindicat els dies 25 i 27 de desembre i el 3 i el 10 de gener

Redacció
09 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:39h
La primera funció dels Pastorets de Balsareny serà el dia 25 de desembre a dos quarts de set de la tarda.
La primera funció dels Pastorets de Balsareny serà el dia 25 de desembre a dos quarts de set de la tarda. | Pastorets Balsareny.

La primera funció dels Pastorets de Balsareny serà el dia 25 de desembre a dos quarts de set de la tarda. Foto: Pastorets Balsareny.


Una temporada més, els Pastorets de Balsareny posen a punt les tradicionals representacions d'Els Pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús, de Josep M. Folch i Torres. Un muntatge teatral entranyable, que fa les delícies de petits i grans, amb àngels, domonis i pastors. Molts personatges en escena i amb l'actuació de les colles Dansaires dels Pastorets de Balsareny.

L'obra es representarà a la Sala Sindicat de Balsareny el dia 25 de desembre a dos quarts de set de la tarda, el 27 de desembre a dos quarts de sis de la tarda i el 3 i el 10 de gener també a dos quarts de sis de la tarda. 

Les entrades es podran adquirir anticipadament per internet al web www.pastoretsbalsareny.cat al preu de 8 euros. Els jubilats tindran un preu especial de 7 euros i els menors de 12 anys, de 4. En el cas que no es compri l'entrada anticipadament i es faci a taquilla una estona abans de l'obra, el preu ascendirà a 10 euros i pels menors de 12 anys, a 5.

Prèviament haurà tingut lloc el no menys tradicional assaig general obert al públic, el dia 13 de desembre al matí, en benefici de la Marató de TV3.