Quan el sacrifici i la fe no són suficients

Xavier Sucarrats Palà
08 de desembre del 2015
Xavier Sucarrats:

TRES PUNTS: Un cop més, destacat el sacrifici de Ricki Sánchez. El pivot porto-riqueny continua jugant amb dolor a un dit de la mà que persistirà, com a mínim, fins que se li extregui el ferro que hi duu. Diumenge, va notar dolor i va marxar cap als vestidors. Minuts després, Sánchez tornava a la banqueta i es posava a disposició del seu tècnic per ajudar l'equip. Ibon Navarro no el va fer jugar més. Pensant ja en el proper compromís contra Río Natura Monbús.

TEMPS MORT: Mai una derrota es pot analitzar de forma positiva a nivells de classificació. Sumar és el desig de qualsevol esportista. Però a diferència amb altres derrotes de la temporada, l'ICL Manresa va competir i va mostrar fe en les seves possibilitats. En algunes ocasions, l'excés de coratge va fer cometre errades als jugadors manresans que en cas de no haver existit haurien minimitzat més la desfeta. Els bons moments viscuts davant el Barça Lassa han de ser el motiu per creure que els d'Ibon Navarro poden vèncer a Fontes do Sar.

FALTA PERSONAL: Tothom esperava amb interès, el duel entre Dejan Musli i Ante Tomic. Tots dos jugadors es van anul·lar mútuament si bé utilitzant la terminologia del món de la boxa el croat va guanyar als punts. Sense l'aportació habitual del pivot serbi, l'ICL no va ser explotar cap recurs que ho suplís. La punteria exterior, sense ser un desastre, no va ser res de l'altre món i aquest fet unit al major potencial del rival va fer impossible la victòria bagenca. Bé farà l'equip manresà de diversificar els seus recursos tot i que també és cert que pocs equips de la lliga Endesa tenen interiors com els blaugrana i aturar Musli no serà una tasca senzilla. 

CLASSIFICACIÓ COMPARADA: El quadre bagenc continua amb tres victòries més que la temporada passada a la novena jornada de competició. El més important és que el marge sobre el descens continua sent també de tres victòries. Els resultats acumulats davant els mateixos rivals i pistes són els mateixos si s'analitzen globalment, quatre victòries i cinc derrotes. Això sí, amb una distribució diferent. 
Arxivat a