Trackers Feina co-desenvoluparà tecnologia amb la Universitat de Rabat

per Redacció, 4 de desembre de 2015 a les 13:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Abdelaziz Benjouad vicepresident de la UIR, Esteve Lafita president de Lenium World, Ignasi Sivillà gerent de Trackers Feina i Hicham El Bokhari representant de Lenium World al Marroc. Foto: Trackers Feina


La Universitat Internacional de Rabat, líder marroquí i africà en innovació amb més de 150 patents, ha segellat recentment una aliança estratègica amb dues empreses catalanes, la bagenca Trackers Feina, que aporta la tecnologia per co-desenvolupar un seguidor solar per primera vegada al Marroc i la barcelonina Lenium World que fa de mitjancera.


Trackers Feina, amb la seu a Sant Martí de Torroella i 17 anys de vida, és una de les empreses més veteranes del món en el sector de la tecnologia de seguiment del Sol per a la captació d'energia. Actualment té presència en una quarantena de països.

Aquesta aliança es basa en la posada en comú per ambdues parts de la seva cartera de propietat intel·lectual, els seus esforços i les seves experiències per a una millor integració industrial del Marroc en el sector de les energies renovables i d'eficiència energètica.


Per a les seves activitats d'R + D, la UIR té una Escola d'Energies Renovables, la primera escola d'aquest tipus al Marroc, i l'experiència dels seus investigadors en la Diàspora.

 

Participació