Els Trullols Parc organitzen la seva segona Festa Infantil

Es portarà a terme els diumenges 6 i 13 de desembre

Redacció
04 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:27h
L'Associació d'Empresaris d'Els Trullols, amb el suport de tots els establiments associats, organitza els propers diumenges 6 i 13 de desembre, la segona Festa Infantil Els Trullols Parc. És una activitat gratuïta.

El dia 6, en el recinte exterior dels multicinemes Bages Centre, a les 11 del matí hi haurà inflables, rocòdrom i pinta cares, i a les 12, en Pep Callau i els Pepsicolen oferiran el seu espectacle "Gran Xou". 

El dia 13, a les 10 del matí, a la zona verda de davant la Sala Silenci, el CAE organitzarà jocs infantils tradicionals en família, i a les 11 del matí hi haurà xocolata desfeta per a tothom. Més tard, a 3/4 de 12 la sala Silenci obrirà les seves portes per acollir el primer concert infantil dels Trullols Parc, amb les actuacions dels Rostolls de Fonollosa i Macedònia, amb entrada gratuïta. Durant el concert es projectaran a la sala els dibuixos que els nens de tota la comarca han fet per participar en el primer concurs de dibuix dels Trullols i es lliuraran els premis dels guardonats de cada categoria. Aquesta jornada de música gratuïta és una activitat que col·labora amb la marató de TV3. Durant l'espectacle es recolliran donacions per la Marató en una guardiola.

Als migdies en acabar els actes, els establiments associats de restauració col·laboren oferint promocions per finalitzar la jornada i dinar en família.