Sala i Martín veu un món laboral permanentment canviant

Així ho ha explicat el popular economista davant de 200 alumnes de batxillerat a les instal·lacions d'UManresa

Redacció
03 de desembre del 2015
Actualitzat a les 14:45h
Els centres participants i la FUB han regalat una americana a Xavier Sala i Martín.
Els centres participants i la FUB han regalat una americana a Xavier Sala i Martín. | FUB

Les idees han estat el que han fet avançar les societats, transformar les que són pobres en riques i augmentar l'esperança de vida de les persones. Així ho ha explicat el popular economista Xavier Sala i Martín davant de 200 alumnes de batxillerat a les instal·lacions d'UManresa.

Sala i Martín, que ha aprofitat l'acte per presentar el seu llibre "Economia en colors", ha dit als joves que el progrés és imparable i que, per aquest motiu, s'han de preparar per treballar en un món permanentment canviant i en feines que actualment ni existeixen. L'economista els ha dit que per preparar-se per aquest futur és imprescindible que tinguin curiositat i es facin preguntes constantment, que observin, que relacionin idees, que busquin altres perspectives de les coses i que col·laborin entre ells.

Sala i Martín ha ofert la xerrada "Economia en colors" als alumnes de batxillerat convidat pel Grup de Professors d'Economia de Batxillerat de la Catalunya Central. Després de la conferència, Señor ha obsequiat l'economista amb una nova americana per a la seva col·lecció i amb una de mida infantil per al seu fill.