Les empreses saludables, en una jornada de PIMEC a Manresa

Experts en la matèria presentaran les diferents formes de detectar el risc psicosocial i donaran les eines per prevenir-lo

Redacció
01 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:52h
La seu de PIMEC Catalunya Central, al Palau Firal de Manresa, acollirà el pròxim dijous 3 de desembre, una jornada sobre riscos psicosocials i empreses saludables. Diferents experts donaran les claus per poder detectar el risc psicosocial així com els mètodes de treball per prevenir-lo amb l'objectiu final de donar a conèixer els paràmetres de les anomenades empreses saludables i ajudar a aplicar-los.

La sessió, de quatre hores de durada, començarà a les nou del matí i comptarà amb la participació del responsable de Prevenció de Riscos Laborals de PIMEC, Màrius Martí, que serà l'encarregat de definir els primer conceptes explicant què són els riscos psicosocials. A continuació s'aniran desenvolupant intervencions que abordaran aspectes com ara la metodologia de detecció dels riscos a les empreses; com actuar davant l'aparició d'aquests riscos i la presentació del concepte "empresa saludable" com a objectiu per a les pimes. El programa es clourà amb la presentació de les accions saludables que promou la Fundació PIMEC i la projecció del curtmetratge "El Corredor".

Per a més informació i inscripcions cal que cliqueu aquest enllaç.