Denuncia que li han robat droga i li poden caure 2 anys i 9 mesos de presó

Tres individus el van amenaçar amb un ganivet i es van endur dos quilos de marihuana | Els lladres també van ser detinguts i s'enfronten a 7 anys i mig

Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat a les 23:29h
Un surienc s'enfrontarà aquest proper 10 de desembre a una demanda de 2 anys i 9 mesos de presó per un delicte contra la salut pública en un judici que s'ha de celebrar al jutjat d'instrucció numero 7 de Manresa. El fet és, però, que la policia va descobrir que cultivava i venia marihuana de forma habitual quan l'11 de novembre de 2013 va denunciar que tres persones l'havien amenaçat a casa seva amb un ganivet de grans dimensions i s'havien endut dues caixes plenes de marihuana que pesaven aproximadament 2 quilograms. A banda de la condemna de presó, el fiscal també demana una multa de 26.000 euros, o 12 mesos de presó.

En la mateixa sala també es jutjaran els tres presumptes lladres que van ser enxampats pels Mossos d'Esquadra a la C-55 amb la droga robada, el ganivet de grans dimensions i 700 euros en metàl·lic, que també havien sostret, a l'interior del cotxe. Els tres individus, una dona i dos homes, s'enfronten a tres condemnes més llargues. El fiscal demana per a ells 5 anys de presó per robatori amb violència, i 2 anys i mig per delicte contra la salut pública. Com en l'altre cas, el fiscal també demana el pagament d'una multa de 15.000 euros per a cada un d'ells, o penes de 9 mesos.

Els fets es remunten a l'11 de novembre de 2013 quan els tres individus es van dirigir al carrer Sant Climent de Súria, on sabien que vivia un home que cultivava i venia marihuana. Un cop allà el van amenaçar amb el ganivet i el van fer entrar a casa seva on van exigir-li marihuana i diners. Els tres individus van fugir amb dues caixes plenes de marihuana cadascuna, amb un pes total molt proper als dos quilograms, i 700 euros en efectiu. Els tres acusats van ser detinguts posteriorments quan es trobaven amb el cotxe a la C-55.

Quan la víctima del robatori va denunciar els fets a la policia, els agents van descobrir a casa seva, encara més droga. En total, onze branques de marihuana que estaven a secar i catorze grams més en diferents punts de la casa. Al seu cotxe, la Policia Local de Súria li va trobar 48 bossetes preparades per a la seva distribució amb un pes total de 1.280 grams. Per tot plegat també va ser detingut i imputat.
Arxivat a