Homs: «Per millorar la C-55 ens cal un estat independent»

El cap de llista de Democràcia i Llibertat per al 20-D s'ha trobat amb dones emprenedores de Manresa aquest dilluns

Pere Fontanals
30 de novembre del 2015
Actualitzat a les 22:02h
Francesc Homs, al final de l'acte, parla amb una de les assistents a la trobada.
Francesc Homs, al final de l'acte, parla amb una de les assistents a la trobada. | Pere Fontanals

Francesc Homs, al final de l'acte, parla amb una de les assistents a la trobada. Foto: Pere Fontanals


El número 1 de la candidatura Democràcia i Llibertat, la llista amb la que Convergència concorre a les eleccions al Congrés aquest proper 20 de desembre, Francesc Homs, ha estat aquest dilluns a l'Espai Rubiralta de Manresa on ha assistit a una trobada amb membres de les Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM), que estava tancada a la premsa.

Al final de la trobada, el que havia estat Conseller de la Presidència ha assegurat als mitjans que la Generalitat té el "compromís d'anar millorant la C-55, però el pressupost no acompanya". En aquest sentit ha afirmat que "si haguéssim pogut disposar de la famosa addicional tercera, millores com la de la C-55 ja les haguéssim pogut cobrir" llavors "des de la pròpia Generalitat". Homs ha afegit que malgrat "que alguns ens acusen de victimisme", els greuges de l'Estat cap a Catalunya "es fan molt evidents en les infraestructures". "Això s'ha de millorar des d'un punt de vista estructural", ha conclòs, "disposant d'un Estat independent, d'un Estat propi".

Quant a la trobada, el candidat ha destacat que les assistents ha mostrat "especialment" la seva preocupació pel rumb que segueixen les negociacions amb la CUP.