Els Pescadors de l'Escala i els Port-Bo trencaran rivalitats al Kursaal

L'espectacle musical d'havaneres es podrà veure dimecres a les sis de la tarda dins del cicle de Gent Gran que patrocina l'Obra Social "la Caixa"

Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:01h
Aquest dimecres, 2 de desembre a les sis de la tarda, els Pescadors de l'Escala i Port-bo pujaran d'alt l'escenari de la Sala Gran del Kursaal per presentar "El cafè de L'Havana", dins del cicle de programació per a Gent Gran que compta amb el suport de l'Obra Social de "la Caixa". 

Des de fa molt temps, Els Pescadors de l'Escala i el Port-Bo han mantingut una mal dissimulada competència per veure qui cantava millor, qui tenia més actuacions, qui enregistrava més discos, qui tenia més seguidors... Una competència que, tot i que es podria considerar nomal dins d'un cercle reduït com és el món de les havaneres, tots dos grups han decidit trencar amb l'excusa de la celebració dels cinquanta anys d'existència. 

En aquest espectacle els dos conjunts es paraodien a ells mateixos a través d'un muntatge divertit i original. Un espectacle que comparteixen amb la soprano Indira Ferrer–Morató i el pianista Anoni Mas, com si aquests fossin els convidats per fer de mitjancers a l'hora de posar pau en les velles discòrdies.

Un espectacle musical inspirat en la rivalitat dels dos dels grups més antics i representatius de casa nostra.  

Amb el suport de l'Obra Social "la Caixa"
Aquests muntatges estan adreçats especialment a la gent gran; i per això s'han adaptat horaris i preus, ja que per a les persones majors de 65 anys, el cost de l'entrada serà de 6 euros. En aquest sentit, el teatre Kursaal compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", que ha estat sensible a aquesta iniciativa de promoure espectacles adreçats a la gent gran i hi dóna suport. 

Les entrades, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner i 6 per als majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).