Els Penjats del Campus, cada cop més a prop d'un 3 de sis

Samantha Hidalgo/Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat a les 20:46h
Les quatre colles presents a la diada van fer un pilar de dol a dos membres morts de la colla Marracos.
Les quatre colles presents a la diada van fer un pilar de dol a dos membres morts de la colla Marracos. | Marracos.

Les quatre colles presents a la diada van fer un pilar de dol a dos membres morts de la colla Marracos. Foto: Marracos.


El passat dijous 26 de novembre els Penjats del Campus Manresa van traslladar-se fins a Lleida per celebrar la seva segona diada de la temporada d'hivern. Amb la presència de les colles castelleres Ganàpies de la UAB, Pataquers de la Rovira i Virgili i els amfitrions, els Marracos, a la diada no li va faltar emoció.

Abans que els Ganàpies fessin la primera actuació de la diada, les quatre colles presents van fer, a l'hora, un pilar de quatre en homenatge a dos membres de la colla Marracos que van morir la setmana anterior. Després dels emotius pilars, els de la UAB van començar fent un cinc de sis i van acabar, exitosament, aconseguint un quatre de set. Els Pataquers van descarregar un tres de sis amb un pilar molt ferm, seguit d'un dos de sis i un quatre de sis. Per la seva banda, els amfitrions van fer la millor actuació de la seva història desenvolupant un tres de set, un quatre de set i un cinc de sis.

Pel que fa als manresans, pretenien que l'actuació de dijous fos una presa de contacte amb castells de sis pisos sobre pinya i és per això que va ser molt nombrós el grup de camises vermelles que van fer via fins la capital del Segrià. Tot i així, i després de descarregar sense problemes un dos de cinc amb la figuereta, quan van voler intentar, en segona ronda, aixecar un pis més per fer un 3d6, el castell va acabar cedint. L'actuació dels Penjats va acabar amb un quatre de cinc net i totalment equilibrat. Després de l'actuació de totes les colles, els Marracos van organitzar una festa de celebració amb motiu del seu 15è aniversari.

Els Penjats del Campus participen aquest dijous a les festes de Santa Bàrbara de Súria i dijous, dia 10 de desembre, organitzen la segona diada d'hivern de la colla.