Monistrol de Montserrat se segueix solidaritzant amb la Cristina

Col·laboradors de la plataforma Un bri d'esperança per a la Cristina vendran productes artesans dissabte per recaptar fons per la petita que pateix Síndrome d'Angelman

Redacció
30 de novembre del 2015
Actualitzat el 01 de desembre a les 14:18h
Monistrol de Montserrat acollirà el pròxim 5 de desembre la "Segona Paradeta Solidària de la Cristina". Es tracta d'una nova iniciativa del moviment  "Un bri d'esperança per a la Cristina" que va néixer ara fa 1 any amb l'objectiu de donar suport a la monistrolenca Cristina Farreras en la seva lluita contra el Síndrome d'Angelman, que pateix des del seu naixement.

Des que es va posar en marxa, la causa solidària per la Cristina Farreras no ha parat de sumar suports i s'ha convertit en un dels principals altaveus per a la divulgació d'aquesta malaltia minoritària que, pel seu escàs grau d'incidència entre la població, queda al marge de les polítiques públiques socials i de salut. Les accions que s'han portat a terme a través d'aquesta iniciativa han servit perquè la Cristina pogués continuar amb la teràpia que necessita per millorar la seva qualitat de vida.

Per celebrar el primer aniversari d'"Un bri d'esperança per a la Cristina", la parada que hi haurà a la Plaça de la Font Gran de Monistrol aquest dissabte al matí (de deu a dues) comptarà amb articles d'artesania i manualitats nadalenques, fetes per col·laboradors de forma solidària; xocolata desfeta  feta per l'Encarnació i coca proporcionada per forns. També s'hi trobaran els articles de la col·laboració de la dibuixant Pilarín Bayés i, a més a més, els més petits tindran una visita molt emocionant: la del Pare Nadal.