Sant Joan, Artés i Avinyó escoltaran Cançons de Troia

Meraki Ensemble farà tres preestrenes al Bages.
Meraki Ensemble farà tres preestrenes al Bages. | Can Gras
Redacció
27 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:06h

La companyia Meraki Ensemble va ser seleccionada en la 6a convocatòria de Testimoni escènic per tal de realitzar una residència de producció al teatre de la població d'Avinyó i realitzar diverses preestrenes a les poblacions que conformen la xarxa de Testimoni Escènic, que dóna suport a la producció i difusió d'espectacles d'arts escèniques.

Meraki Ensemble ens transporta al món de la Ilíada a través de la música i la paraula. Ens posen a la pell de quatre dones per explicar-nos com elles pateixen la guerra.

Després d'una primera preestrena el dia 7 de novembre a Sta Maria d'Oló, aquest proper cap de setmana preestrenaran a Sant Joan, Artés i Avinyó. En totes les representacions de Testimoni Escènic, al finalitzar l'obra, la companyia s'apropa al públic per tal de recollir les seves opinions, importants per valorar l'obra que estan acabant de produir.

Cançons de Troia

Els que fan la guerra amb les armes de matar-se són els homes. Sempre. Però les dones les pateixen tant o més. Sempre. Ja era així als temps d'Homer. Al món de la Ilíada hi ha unes quantes dones que hi prenen gran relleu. En aquest espectacle de Meraki, n'hi ha quatre que a més de relleu hi prenen la veu: la música i la paraula.

Meraki Ensemble

Text de Jordi Cornudella Martorell
Música de Jordi Cornudella Heras

Èlia Casals - flauta
Guillem Tomàs - oboè
Jordi Cornudella - clarinet
Guillem Borràs - fagot
Eura Fortuny - viola
Quim Cornudella - piano
Clara Manyós - actriu

Divendres 27 de novembre – a les 20.30h al Mas Sant Joan. Sant Joan de Vilatorrada
Dissabte 28 de novembre - a les 20.00h a la Sala Dos de Gener. Artés
Diumenge 29 de novembre - a les 18h al Teatre Catalunya. Avinyó