L'exposició «Els drets humans de les dones» arriba a Manresa

La mostra es podrà visitar a la Biblioteca del Campus Universitari fins l'11 de desembre i del 15 de desembre al 18 de gener a la Biblioteca de l'Ateneu Les Bases

Redacció
26 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:46h
El Consell Municipal de Solidaritat i l'Ajuntament de Manresa porten a la ciutat l'exposició d'Amnistia Internacional "Els drets humans de les dones". La mostra es podrà visitar a la Biblioteca del Campus Universitari fins l'11 de desembre i del 15 de desembre al 18 de gener a la Biblioteca de l'Ateneu Les Bases.

Mitjançant un recull de fotografies i de testimonis es fa un recorregut pels drets de les dones, el seu reconeixement i les diverses formes que prenen les violacions dels seus drets. Discriminació a l'educació, mortalitat materna, violència als camps de persones refugiades, dificultats en l'accés a la justícia plena o violència sexual a nenes i dones són algunes de les realitats que viuen un gran nombre de dones arreu del món.

L'exposició vol fer una denúncia de la violència envers dones i nenes com una tragèdia de dimensions mundials. Arreu del món, les dones s'enfronten a un risc greu de patir violacions i altres agressions. Les dones pateixen violència pel simple fet de ser-ho. És la violació de drets humans més universal, oculta i impune.