Professors europeus coneixen les polítiques municipals contra l'atur

per Redacció , Manresa, 26 de novembre de 2015 a les 11:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Àuria Caus ha explicat resumidament als professors les mesures contra l'atur juvenil. Foto: AjM.


Àuria Caus, regidora de Promoció econòmica i Comerç, i Participació i Joventut, ha rebut aquest dijous al matí un grup de professors que estan participant en el programa Erasmus Plus de la Unió Europea, concretament en el projecte "Target 2020". El programa reuneix professors de secundària de diversos països europeus per analitzar les situacions d'atur, sobretot juvenil, i conèixer les mesures que s'apliquen en els municipis de procedència dels ensenyants.


Caus ha explicat resumidament les polítiques i les mesures que està prenent l'Ajuntament de Manresa contra l'atur juvenil i les persones més desfavories, així com de les mesures de promoció de l'ocupació que s'estan portant a terme.

El grup de quinze professors estava format per representants dels municipis de Kavala (Grècia), Esmirna (Turquia), Göppingen (Alemanya), Lublin (Polònia), i Roma. Els seus amfitrions han estat els professors de l'Institut Lacetània de Manresa.

 

Participació