Pla, Muguruza i Fernández donaran «Guerra» al Kursaal

Aquest dissabte els tres artistes presentaran a la Sala Gran un muntatge provocador i irònic per reflexionar sobre la guerra, amb música, projeccions i efectes multimèdia

Redacció
26 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:06h
Imatge promocional de l'espectacle 'Guerra'
Imatge promocional de l'espectacle 'Guerra'
 
Albert Pla, Fermín Muguruza i Raül Fernández "Refree" presentaran aquest dissabte, 28 de novembre a les nou del vespre a la Sala Gran del Kursaal l'espectacle "Guerra". El nou muntatge, concebut per Albert Pla, és una producció del Grec 2015 Festival de Barcelona que combina música en directe i efectes multimèdia. 

Un soldat, una ciutat i un discjòquei són els tres protagonistes d'aquest espectacle, on ens conviden a pensar si no ens estem mirant les atrocitats de la guerra com si fos només un espectacle que veiem des del sofà de casa i a preguntar-nos si és cert que com ens volen fer creure, les guerres són inevitables, necessàries i fins i tot heròiques. 

Un soldat anomenat Albert Pla i una ciutat, mig real d'animació, que és l'incombustible Fermín Muguruza, ens endinsaran en un viatge on podrem copsar com entre la realitat de la guerra i la imatge que en tenim hi ha una gran distància. Una reflexió sobre la guerra que utlitza música, teatre, projeccions i efectes multimèdia per crear un musical interactiu en 3D, tan provocador com irònic.

En un to delirant i fantàstic, tots dos (Albert Pla i Fermín Muguruza) s'intercanviaran retrets i utlitzaran les cançons per mostrar les seves desavinences, mentre la música en directe del productor musical "Refree" i els efectes multimèdia creen ambients i suggereixen atmosferes. 

Per més informació  a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les entrades és de 20€ (18€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).