El jutge desestima l'escrit de descàrrec de Josep Ramon Bosch

L'expresident de Societat Civil Catalana haurà de declarar el 20 de gener com a imputat per amenaces i insults a personalitats catalanes

Redacció
24 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:05h
El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch
El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch | Pere Gendrau

El jutjat d'instrucció número 3 de Manresa ha desestimat l'escrit de descàrrec que el santpedorenc Josep Ramon Bosch, expresident de Societat Civil Catalana, va presentar davant el jutge per lliurar-se de la querella interposada per Drets.cat per insults i amenaces a l'actor còmic Toni Albà a través d'un perfil inventat de Facebook.

Bosch va al·legar que abans de presentar la querella el col·lectiu Drets.cat no havia proposat un acte de concil·liació previ. El jutge ha desestimat l'escrit de descàrrec al considerar que Drets.cat sí que ha proposat l'acte de concil·liació, tot i que ho hagi fet posteriorment a la querella. Segons han explicat a Manresainfo.cat els lletrats de Drets.cat, no es va presentar l'acte de conciliació previ per no alertar-lo i evitar que l'expresident de SCC tingués temps per destruir les proves, com així va fer poc després de conèixer la querella.

Així doncs, Josep Ramon Bosch haurà de declarar el proper 20 de gener davant del jutjat d'instrucció número 3 de Manresa com a imputat pel cas.
Arxivat a