Detenen una professora pel furt de loteria i mil euros del Lluís de Peguera

La loteria i els diners va ser sostrets a la biblioteca de l'institut | La mestra ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar al jutjat

Redacció
23 de novembre del 2015
Actualitzat el 25 de novembre a les 10:28h
Biblioteca de l'Institut Lluís de Peguera.
Biblioteca de l'Institut Lluís de Peguera. | INS Lluís de Peguera

Biblioteca de l'Institut Lluís de Peguera. Foto: INS Lluís de Peguera


Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns al vespre una professora de l'Institut Lluís de Peguera de 54 anys que presumptament va furtar loteria i diners que portava a la bossa de mà un representant de l'AMPA quan es trobava a la biblioteca del mateix centre. Tot i que encara s'ha de concretar exactament quines són les quantitats, el furt ha estat aproximadament de 1.000 euros en dècims de loteria, i de 1.000 més en efectiu.

Cap al migdia, de seguida que la persona va trobar a faltar la loteria i els diners, responsables del centre van denunciar la desaparició als Mossos d'Esquadra, que, després de les primeres indagacions, van identificar com a sospitosa una persona a la que van interrogar durant la tarda. Ja al vespre, els Mossos d'Esquadra van procedir a detenir aquesta persona que ha passat a disposició judicial aquest dimarts al matí, i ha estat deixada en llibertat amb càrrecs.

Tot i que els Mossos d'Esquadra no han donat detalls sobre la identitat de la persona detinguda, Manresainfo.cat ha conegut, per altres fonts, que es tracta d'una professora del mateix centre.