Maria Rosa Argelaguet parlarà de l'EPSEM a l'Espai Rubiralta

Ho farà en el marc d'un dinar-col·loqui organitzat pel col·lectiu de Dones Emprenedores Innovadores de Manresa

Redacció
23 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:59h
La Directora de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la UPC, Maria Rosa Argelaguet, serà a l'Espai Rubiralta aquest divendres 17 de novembre, en el marc d'un dinar-col·loqui organitzat pel col·lectiu de Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM), amb l'objectiu de conèixer la trajectòria d'Argelaguet, així com també la seva experiència en el camp docent, directiu i tecnològic.

Manifestant-se com una ferma impulsora de l'accés de les dones als estudis universitaris més tecnològics, la Directora de l'EPSEM -així com també Regidora d'Educació i Sanitat de Sallent pel PSC- farà un recorregut sobre els 70 anys d'història de la universitat manresana, posant de manifest els diversos graus que s'hi poden estudiar (6 en total) i els Màsters que s'hi ofereixen.

Tothom que tingui ganes de sentir la polifacètica Argelaguet, haurà de reservar plaça pel col·loqui i el dinar enviant un correu electrònic a [email protected]. El preu per persona és de 15 euros en el cas d'estar associat a DEIM, i de 17 euros si no se n'està. La xerrada començarà a les dues del migdia i és previst que s'acabi a les quatre de la tarda.