Neix la CollsusBirra, la Fira de Cervesa Artesana de Collsuspina

El proper dissabte, el poble del Moianès s'omplirà d'activitats per a totes les edats al voltant de la cultura de la cervesa artesana

Redacció
23 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:06h
990_1396108487012_Prescabirres_Fira_Cervesa_Artesana_Torello_foto_Adria_Costa_2014-
990_1396108487012_Prescabirres_Fira_Cervesa_Artesana_Torello_foto_Adria_Costa_2014- | Adrià Costa

La Collsusbirra se celebrarà el dissabte 28 de novembre a Collsuspina. Foto: Adrià Costa


La CollsusBirra, una iniciativa popular que compta amb el suport de l'Ajuntament de Collsuspina, celebrarà enguany la seva primera edició dissabte 28 de novembre, de dotze del migdia a dotze de la nit.

Amb un programa ple d'activitats per a totes les edats, que van des dels tallers infantils, jocs rurals, fins a les actuacions musicals de la tarda vespre, l'objectiu d'aquesta fira és consolidar l'oferta d'activitats lúdico-festives que tradicionalment ja s'ofereixen a la població, així com també dotar d'un espai més per a la promoció dels seus productes als elaboradors artesans de cervesa del Moianès i les comarques properes.

Les cerveses que s'oferiran seran l'Ausesken, la Montseny, la Más Malta i la Simanya, que comptaran amb barquetes (montaditos), gentilesa dels establiments de la població, per ser maridades. 

A més a més, i a banda de tastar, jugar i gaudir, des de l'organització també es presenta la primera edició del concurs "Una Rossa i una Morena", obert a aquells productors no professionals, que premiarà la millor cervesa rossa i la millor cervesa morena que es presentin a la competició. Des de la pàgina de Facebook "CollsusBirra" s'està duent a terme una acurada selecció d'un jurat popular transversal, que serà l'encarregat d'examinar aquestes cerveses des de la màxima amplitud de criteri.

Per consultar les bases del concurs, feu clic aquí. I per fer un cop d'ull al programa complet, aquí.
Arxivat a