Fibracat oferirà 4G a partir del 30 de novembre

Estarà disponible tant per a particulars com per a empreses sense necessitat de canvi de la targeta SIM i sempre, sense cost addicional

Redacció
22 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:46h
La manresana Fibracat ha confirmat oficialment que tots els seus clients tindran accés al 4G a la banda dels 800 MHz, és a dir, que tindran la mateixa cobertura 4G i potència que els clients d'Orange. 

La directora comercial, Meritxell Bautista, ha anunciat als mitjans el seu salt al 4G el pròxim 30 de novembre. "Fibracat dóna un salt qualitatiu en els seus serveis i productes de telefonia mòbil. És una nova fita aconseguida per un operador local que lluita en el mercat amb els grans operadors tradicionals". Després d'aconseguir els drets de la Champions, "el 4G era l'assignatura pendent que ja hem fet realitat per als nostres clients”, ha afirmat Bautista.

La tecnologia 4G estarà disponible tant per a clients particulars com per a empreses sense necessitat de canvi de la targeta SIM i sempre, sense cost addicional. 

Què és el 4G?

El 4G és la quarta generació de tecnologia mòbil que permet disposar d'una xarxa més ràpida i innovadora. Gràcies a 4G de Fibracat es pot navegar fins a deu vegades més ràpid que si es fa en 3G, ja que el 4G de Fibracat permet velocitats similars a les xarxes ADSL, amb puntes de fins a 150 Mbps.