Detenen vuit membres dels motards Rebels, algun al Bages

Estan acusats d'extorsions, coaccions, lesions, amenaces i grup organitzat

Redacció
21 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:28h
El barri del Poble Nou ha viscut una baralla entre grups de motards.
El barri del Poble Nou ha viscut una baralla entre grups de motards. | Manresainfo.cat

La Policia Nacional van detenir dimarts passat vuit membres de la banda de motoristes Rebels Motor Club que tenen la seu a Solsona, tot i que algunes detencions s'han portat a terme al Bages. Els detinguts estan vinculats amb pallisses comeses a  Madrid. Rebels MC també té seu a Artés.

La Policia Nacional, amb agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) de Madrid i Barcelona, van detenir dimarts vui membres dels Rebels Motor Club Hispania, capítol Prospect de Lleida, i van escorcollar diversos domicilis i la seu de la banda de motoristes a la carretera de Bassella de Solsona. Estan acusats d'extorsions, coaccions, lesions, amenaces i grup organitzat. Se'ls vincula amb una pallissa a Madrid on la víctima va acabar ferida greu.

L'operatiu es va es estendre a la comarca Bages amb diverses detencions. La comissaria de la Policia Nacional a Manresa va tramitar les diligències.

La banda Rebels Motor Club havia estat notícia aquesta setmana després que el jutjat penal número 1 de Manresa absolgués membres d'aquesta banda per una suposada baralla tumultuària que es va produir el 2013.