Just Sociats es prepara per la seva primera Ultra Trail

Just Sociats, creuant la tartera del Pedraforca.
Just Sociats, creuant la tartera del Pedraforca. | Josep Maria Montaner
Redacció
19 de novembre del 2015
Actualitzat el 22 de novembre a les 20:49h

Just Sociats, creuant la tartera del Pedraforca. Foto: Josep Maria Montaner


Si el passat cap de setmana va ser l'atleta de l'Avinent David Martínez qui va córrer per primera vegada una marató (concretament la de València, amb un temps de 2h22'45''), aquest dissabte 21 de novembre serà Just Sociats qui debutarà en una Ultra Trail. Serà l'Ultra Trail de Collserola, amb un recorregut de 84,7 quilòmetres amb un desnivell de 2940 metres positius i que transcorrerà pels 9 municipis que conformen el Parc de Collserola: Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Esplugues de Llobregat, Molins de Rei, Montcada i Reixac, El Papiol, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

Més atletes en competició
Aquest diumenge, a Barcelona, es disputarà la 92a Jean Bouin, on hi prendran part una vintena d'atletes de l'Avinent Manresa. Encapçala la participació la joanenca Meritxell Soler en la cursa de 10 quilòmetres urbans, la cadet Bethelem Manzano i el juvenil Toni Baños com a principals opcions a ocupar posicions privilegiades.   

A més a més, dissabte, a l'Estadi Municipal d'Atletisme d'El Congost i sota l'organització de l'entitat, es durà a terme una combinada especial, dirigida especialment a saltadors i velocistes.