Jordi Piñero proposa una visita guiada al Santuari de Gallifa

La sortida des de Manresa es farà dissabte a les 9 del matí des del pàrquing de terra de la Renfe

Redacció
18 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:50h
En el marc del cicle de visites guiades a Llocs sagrats i espais tel·lúrics de la Catalunya central, l'historiador Jordi Piñero proposa per a aquest dissabte una ruta pel Santuari de Gallifa, un lloc sagrat dedicat a l'ecologia.

Al santuari de Gallifa (Vallès Occidental) es venera una Mare de Déu amb una advocació singular dedicada a l'Ecologia. El seu impulsor és un dels protagonistes de la lluita per les llibertats: Mn. Josep Dalmau. La visita consistirà en un passeig meditatiu pels diferents indrets del santuari on, tot contemplant les magnífiques vistes, s'entrarà en contacte amb l'esperit del lloc. Al mateix temps, s'experimentaran les característiques energètiques especials d'aquest indret i es podran veure els antecedents dels valors del moviment ecologista en la deessa Àrtemis, traspassats després en la Mare de Déu. En acabar, qui ho vulgui es pot quedar a dinar a la zona de pícnic que hi ha adequada dins el santuari.

Cal inscripció prèvia, posant-vos en contacte amb jorpinero@gmail.com / 606 906 976 (Jordi Piñero)

Des de Manresa

La sortida serà a les 9 h, a l'aparcament de terra que hi ha a prop de l'estació de la Renfe de Manresa, al costat de la carretera d'Igualada, abans del pont de Sant Francesc. Els desplaçaments són el cotxe particular. Els assistents es podran posar d'acord per compartir cotxes.

El preu és de 7 euros per persona (qui es quedi a dinar al santuari 1 euro més). La durada és de tot el matí. Es calcula ser a Manresa a les 2 del migdia, aproximadament.

De fora de Manresa

Per als qui venen de fora de Manresa el lloc de trobada serà al Pàrquing del santuari. La visita és previst que comenci a les 10:30 h. Per localitzar el lloc torbareu més informació al web del Santuari