El Consell dels Infants de Súria centrarà la seva activitat en la gent gran

per Redacció, Súria | 16 de novembre de 2015 a les 17:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Membres entrants del Consell Municipal dels Infants, amb l'alcalde Josep Maria Canudas i la dinamitzadora del Consell, Xesca Galera. Foto: AjS.


El Consell Municipal dels Infants ha renovat parcialment la seva composició en un acte que es va celebrar al saló de sessions de la Casa de la Vila. Les activitats d'aquest nou curs estaran centrades en el bon tracte i el respecte a la gent gran, en el marc de la campanya "Tracta'm bé".


El Consell dels Infants està format per dotze alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat i Fedac-Súria, escollits democràticament pels seus companys i companyes. Aquest curs els nous membres que hi entren són Ada Cabrillana i Tàpia, Laia Claret i Ortiz, Iker Egea i Rivas, Omaira Fuentes i Casado, Gemma Lucas i Soler, i Jan Torrabadella i Castells, que se sumen als nois i noies que segueixen des de l'any passat Andreu Beltran i Fàbrega, Gemma Caelles i Rodríguez, Clàudia Egea i Pardillo, Anaïs Martínez i Fornell, Pol Peremiquel i Solanas, i Pol Sydney-Smith i Hernández.

L'acte de renovació parcial va ser presidit per l'alcalde Josep Maria Canudas i la regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa, que van agrair el treball de tots els membres del Consell i van animar els seus nous components a seguir en aquesta mateixa línia.


L'alcalde de Súria va remarcar que el Consell dels Infants és "un òrgan de participació ciutadana plenament consolidat". Josep Maria Canudas va dir als membres del Consell que "esperem de vosaltres una nova visió de les coses" per avançar cap a la millora de la vila amb la col·laboració de tothom.

Per la seva banda, la regidora de Benestar Social va parlar sobre la importància del respecte a les persones grans com un dels valors que cal enfortir per tal de "mantenir les relacions socials en bona harmonia".

El desenvolupament de la campanya "Tracta'm bé" a Súria és promogut per l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament. El Consell Municipal dels Infants treballarà conjuntament amb el Consell Municipal de la Gent Gran per portar a terme diferents activitats relacionades amb aquesta iniciativa.

 

Participació