Núria Picas i Juan Navarro guanyen el Trail Els Tossals de 25km

Sílvia Leal i Josep Roset s'emporten la victòria a la cursa de 14 Km i es refermen en el lideratge del Campionat

16 de novembre del 2015
Actualitzat a les 9:56h
El Trail Els Tossals es va celebrar diumenge 15 de novembre.
El Trail Els Tossals es va celebrar diumenge 15 de novembre. | Marc Ribas.

El Trail Els Tossals es va celebrar diumenge 15 de novembre. Foto: Marc Ribas.

Aquest passat diumenge l'Espunyola va acollir El Trail dels Tossals, la  tercera cursa puntuable pel Campionat Maqui 2015, que tenia dues opcions de recorregut: la primera i la curta, de 14 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu i la segona, i més llarga, de 25 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell. En aquesta darrera, el mallorquí Juan Navarro en categoria masculina, i la manresana Núria Picas en femenina, van ser els que van assolir la primera posició amb un temps de 2 hores i 31 minuts i 2 hores i 44 minuts, respectivament. A Navarro l'han acompanyat al podi Lluís Corbera i Aleix Cunillera. Per la seva banda, el segon i tercer lloc femení han estat per Rosa Valls i Vanesa Chirveches.

La curs de 14 quilòmetres la va dominar, en categoria femenina, la solsonina Sílvia Leal (1 hora i 27 minuts), seguida de Núria Puig i de Judir Franch.

En homes, la cursa va ser més oberta. Un grup de corredors entre els quals hi havia Adrià Duarri, Josep Rovira i Josep Roset coronaven el Santuari dels Tossals. A la línia de meta, però, va ser el corredor de Navàs Josep Roset qui va marcar la diferència i es va coronar campió assolint un temps rècord d'1 hora i 10 minuts. Molt a prop seu van arribar Josep Rovira i Adrià Duarri.

La darrera cursa, el 29 de novembre
El Campionat Maqui arriba el 29 de novembre a l'última prova d'aquest 2015, la Bell Race a l'hotel del Mas de la Sala de Sallent. La mítica cursa del circuit de curses de muntanya del Bages i el Berguedà presentarà un terreny sinuós i trencador. Els participants es trobaran pujades i baixades curtes però verticals.

Les inscripcions estan obertes a través d'internet a www.campionatmaqui.com i físicament es poden fer a les botigues d'esport Tàndem Berga i Leksport Manresa. Aquesta darrera ofereix córrer gratis si es fa una compra en un dels seus establiments.