El president de PIMEC anima el Bages a presentar-se per acollir l'aeroport de jets privats

Manresainfo.cat
01 d'abril del 2009
El president de PIMEC, Josep González, ha posat de relleu que l'aeroport comportarà beneficis a les empreses de restauració, a les indústries auxiliars de manteniment i de transport, entre d'altres. Per això ha reclamat que el Bages hauria de 'fer pinya' i ha recordat que aquesta infraestructura tindria un impacte 'molt bo' al territori. 

Durant la trobada els empresaris bagencs han intercanviat opinions amb el president de la patronal. Josep González ha dit que les situacions de cada sector són diferents i ha explicat que els empresaris li han posat de manifest la conveniència que hi hagi un pla Renove per activar el sector de l'automoció i la preocupació per la manca de finançament que tenen les empreses.  El president de PIMEC també s'ha referit al cas de Pirelli, que deixarà de fer pneumàtics a la planta de Manresa, i ha recordat que tindrà un 'impacte negatiu' en l'ocupació en aquesta zona.  

Josep González també ha explicat als empresaris bagencs com va transcórrer la concentració de la setmana passada al Congrés dels Diputats. El president de la patronal ha recordat que els empresaris tenen la sensació que no se'ls atén i que no es prenen les mesures adequades perquè puguin tirar endavant les seves empreses.